Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

iPhone 6s till svenska butiker

Nu är datumet för säljstart av iPhone 6s i Sverige släppt

Av / 2015-09-28 - 16:46
iPhone 6s till svenska butiker

Väntetiden är snart över. Apple rullar ut de nya mobilmodellerna i 40 nya länder från och med 9 oktober. Då kommer iPhone 6s och 6s Plus även till svenska butiker.

iPhone 6s har fått officiella priser också, den kostar 7 500 kronor för 16 GB-modellen, 8 600 kr för 64 GB-modellen och 9 700 kr för 128 GB-modellen.

Den större 6s Plus börjar på 8 600 kr för 16 GB-modellen, de två större storlekarna ligger på 9 700 kr respektive 10 800 kr!

Vi har pillat på de nya iPhone-modellerna, här kan du läsa vad vi tyckte om dem.

Samtidigt som Apple avslöjar priserna passar de på att berätta att de har sålt fler än 13 miljoner av de nya 6s- och 6s Plus-modellerna. Vilket är ett nytt rekord efter tre bara dagars försäljning, enligt Apples pressmeddelande.

Bland nyheterna i de nya mobilerna finns Multi-Touch-gränssnitt, som registrerar hur hårt man trycker på skärmen (följ länken ovan för en genomgång av funktionerna).

Andra nyheter är Live Photos, som spelar upp stillbilder i en kort animerad sekvens, iSight-kamera med 12 megapixlar, FaceTime HD-kamera med 5 Mp, Retina Flash samt en Apple-designad A9-processor. Och så finns telefonen i rosa färg!

Lasse Svendsen
Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

OnePlus på väg med nya produkter

Tracker för Google Find My-nätverket

Heineken lanserar trist mobil

Årets Edge-serie är här

Billigare iPhone-reparationer

Spårningsbrickor för alla Androidmobiler

Fiffig kombiladdare för semestern

Vad visar Apple i juni?

Galaxy Tab S6 Lite uppgraderas

Designa din drömmobil

Blir det Google-AI i iPhone?

Lättare byta från iPhone till Android

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen