Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Gratis Adobe-app till iPad

Med Adobes gratis-app kan kreativa användare jobba med bilder, färger och former i farten.

Av / 2015-04-09 - 09:35
Gratis Adobe-app till iPad

Tanken med gratis-appen Comp CC, som redan går att ladda ner från App Store, är att göra det möjligt att jobba på iPaden när man befinner sig på resande fot. När man kommer tillbaka till kontoret fortsätter man med bildredigeringen i Photoshop, att göra illustrationer i Illustrator eller att göra layout i InDesign

2015_03_31-Adobe-Comp-CC-Screenshots

Appen innehåller inga fullversioner av Photoshop, Illustrator eller InDesign utan innebär alltså bara en möjlighet att göra ändringar och jobba med idéer i farten och sedan finputsa dem på en Mac eller PC, berättar Adobe i ett pressmeddelande.

”En Ipad skapar stora möjligheter för att arbeta i farten, men det blir bara meningsfullt om användarna löpande kan synkronisera med sin Mac eller pc och i desktop-miljö finputsa. Med Comp CC har vi gjort designprocessen mycket smidigare så att den passar till den moderna designerns vardag”, säger Jes Schyum, nordisk kommunikationschef på Adobe.

Lasse Svendsen
Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tracker för Google Find My-nätverket

Heineken lanserar trist mobil

Årets Edge-serie är här

Billigare iPhone-reparationer

Spårningsbrickor för alla Androidmobiler

Fiffig kombiladdare för semestern

Vad visar Apple i juni?

Galaxy Tab S6 Lite uppgraderas

Designa din drömmobil

Blir det Google-AI i iPhone?

Lättare byta från iPhone till Android

Se den stora bilden med din Google Pixel

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen