annons
annons

Nyheter

Batteriskal till iPhone 5S

Nu dyker snart iPhone 5S upp i butikerna och det första skalet med inbyggt batteri som förbättrar batteritiden finns redan där.

Nu på fredag släpps iPhone 5S (och 5C) i Sverige. Batteritiden är ett av de områden som ska vara förbättrade i 5S, men det händer fortfarande att strömmen tar slut fortare än man vill. Har man ingen laddare – och ett vägguttag – i närheten så kommer man inte långt.

Då är ett batteripaket väldigt praktiskt. Eller varför inte ett skal med inbyggd batteripaket? Till exempel Xtorm Power Pack, ett batteriskal som passar till iPhone 5S (och vanliga iPhone 5) och som ger upp till 10 timmars extra batteritid.

A-Solar-Xtorm-iPhone-5-5

Skalet är enkelt att ta loss och sätta på, och laddas med hjälp av microUSB-kabeln som ingår. Det behöver inte sättas på förrän batteriet tar slut i mobilen. Då trycker man på en knapp i tre sekunder, så kopplas Xtorm Power Pack in och telefonen får både ström och laddning. Batteriskalet kan laddas samtidigt som telefonen, så får man allt på en gång.

A-Solar-Xtorm-iPhone-5-3

Xtorm Power Pack är så kallat Made for iPhone-certifierad, vilket garanterar att det är gjort på licens från Apple och att det fungerar med iPhone 5 och 5S med iOS 7.

Pris: ca 500 kronor.

Alltid uppdaterad!

Fri tillgång till Ljud & Bild i en månad

0:-