Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

McIntosh-app får AirPlay

McIntosh förbättrar sin AP1 Audio Player-app till Apple-enheter och stoppar i AirPlay.

Av / 2013-10-30 - 08:34
McIntosh-app får AirPlay

Appen kostar ingenting och har samma legendariska blå VU-mätare och gröna bakgrund som alla McIntoshs highend-förstärkare.

Appen ger översikt över iTunes-biblioteket, inklusive musik som ligger på iCloud, och försöker förmedla samma känsla som förknippas med att sköta fullvuxna McIntosh-anläggningar.

Den senaste versionen av appen stöder de högupplösta Retina-skärmarna som numera finns i de flesta av Apples prylar – till exempel nya iPad Air, iPad Mini 2 och iPad 4 – och kommer ihåg inställningar och låtar som stannas mitt i så att de kan fortsätta avspelningen vid ett annat tillfälle.

Appen gör ingenting med själva ljudet, det handlar bara om användarkänslan man får av McIntosh-anläggningar.

AP1 Audio Player v1.5 går att ladda ner från App Store nu, i dagsläget finns däremot ingen version till Android eller Windows Phone.

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft något annat heltidsjobb än på Ljud & Bild. Å andra sidan har han varit här nästan halva sitt liv, ända sedan 2001 när han skickade en jobbansökan till fel adress (han ville egentligen till en inspelningsstudio med samma namn). Gråbeins expertis är främst inom hifi, hörlurar och hemmabio, men det händer att han glimtar till med andra kvaliteter också.
0
Ljud & Bild
Rulla till toppen