Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Marshall-förstärkare till iPaden

Mer rock’n’roll än Marshall kan det inte bli. Hanwell heter den här förstärkaren som går att plugg in i vad som helst.

Av / 2012-09-01 - 16:00
Marshall-förstärkare till iPaden

Av ett kolossalt stort antal iPad-, iPhone- och iPod-dockor (och högtalare) föll vi pladask för den här. Marshall Hanwell har faktiskt ingen dockningskontakt, utan den mer traditionella minijack-kontakten (3,5 mm), vilket innebär att den spelar musik med alla ljudkällor och inte bara Apples.


Som synes på bilden finns bas- och diskantkontroller och en volymratt. Vad som inte syns är en 2 x 50-watts klass D-förstärkare som driver två 6-tums baselement och två 22-mm diskanter. På undersidan finns en basreflexport.

Även om det var ett förskräckligt oväsen i mässhallen gick det att höra att musiken hade gott om tryck, i basregistret också.

Hanwell byggs bara i 10 000 numrerade exemplar och går att köpa i butikerna i oktober för 800 euro.

Lasse Svendsen
Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

0
Rulla till toppen