annons
annons
annons

Nyheter

Marshall-förstärkare till iPaden

Mer rock’n’roll än Marshall kan det inte bli. Hanwell heter den här förstärkaren som går att plugg in i vad som helst.

annons

Av ett kolossalt stort antal iPad-, iPhone- och iPod-dockor (och högtalare) föll vi pladask för den här. Marshall Hanwell har faktiskt ingen dockningskontakt, utan den mer traditionella minijack-kontakten (3,5 mm), vilket innebär att den spelar musik med alla ljudkällor och inte bara Apples.


Som synes på bilden finns bas- och diskantkontroller och en volymratt. Vad som inte syns är en 2 x 50-watts klass D-förstärkare som driver två 6-tums baselement och två 22-mm diskanter. På undersidan finns en basreflexport.

Även om det var ett förskräckligt oväsen i mässhallen gick det att höra att musiken hade gott om tryck, i basregistret också.

Hanwell byggs bara i 10 000 numrerade exemplar och går att köpa i butikerna i oktober för 800 euro.

annons
annons
annons
annons
Som läsare har du bara rätt att använda innehållet på ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål. Du får ladda ner, länka till och skriva ut material från ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål, under förutsättning att du hänvisar till källan samt respekterar eventuella rättighetshänvisningar och/eller -reservationer. Materialet får inte användas för några andra ändamål eller på några andra sätt än vad som uttryckligen tillåts. .