annons
annons

TV

Loewe satsar vidare

Krisande Loewe lanserar en mycket billigare modell för ett nytt kundsegment.

Trots, eller kanske tack vare, att tyska Loewe är under rekonstruktion som firma efter att man själva begärt att intsälla betalningarna, kommer de nya produkter vi fick se på IFA i Berlin nu ut på marknaden. Med The new Art of Smart lanserar Loewe sin nyaste TV i “premium-entry level”-klassen. Med ett pris på kr. 12.999 för en 40″ Loewe Art TV med, som man själva säger, “ett mycket bra indbyggt ljud”, så riktar Loewe in sig på ett nytt kundsegment.

Här sitter en full-HD-panel som kör med 200 Hz och ett ljud med upp till 2 x 40 watt.  Skärmen är anti-reflekterande för att ge bättre TV-bild även i ett upplyst rum. Man lovar effektiva algoritmer för optimal 3D-rendering – och inte bara för filmer som är gjorda i 3D. Med den integrerade 2D-3D-omvandlaren kan du få alla filmer i tre dimensioner.

Som vanligt för Loewe är det en elegant design med rena linjer, krom och fin finish. Loewe Art finns i fyra olika färger: mocka, vit, svart och silver. Loewe Art levereras som standard med ett färgat bordsstativ – men det finns också 10 andra olika placeringslösningar som gör att man kan integrera Art i de flesta inredningar.

Loewe Art har också fått firmabs nya gränssnitt, Assist Media som ska göra det intuitivt, snabbt och enkelt att navigera och välja mellan både TV-kanaler, digitala radiostationer, webbplatser och nätverksfiler (bilder, musik, video) från USB eller via koppling till hemnätet. Med Loewe Assist Media Appen kan du styra och navigera även via en iPad. Även Loewe DR+-teknologin sitter i Loewe Art. Det gör att du kan använda Loewe DR+ Streaming-läget (TV-streaming från en Loewe TV till en annan Loewe TV) och det innebär även en inspelningsfunktion till externa USB-media.

 

Loewe Art finns  i storlekarna: 40” (12.999 kr), 50” (18.999 kr) och 60” (25.999 kr). Kom igen nu, Loewe, lägg på den extra kronan och kalla det för 13,000, 19.000 och 26.000 kr!

www.loewe.se

Alltid uppdaterad!

Fri tillgång till Ljud & Bild i en månad

0:-