Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Ljud & Bild som digitalt magasin

Nu kan du ladda ner tidningen till din surfplatta

Av / 2014-04-07 - 10:49
Ljud & Bild som digitalt magasin

Ljud & Bild är en av Sveriges äldsta tidskrifter och tillsammans med våra systertidningar i Norge och Danmark är vi Skandinaviens största hemelektroniktidning. Och det vill vi fortsätta att vara.

Med tanke på den snabba utvecklingen där allt fler läser på bärbara skärmar så lanserar vi nu Ljud & Bild i digitalutgåva för både iPad och Android-läsplattor.

Sony Xperia Tablet Z SE 1200

 

Interaktiv digitalutgåva
Den ”analoga” papperstidningen kommer självklart fortsätta finnas, men nu vill vi också erbjuda en utgåva som är skräddarsydd för surfplattor.

Digitalutgåvan innehåller allt som pappersversionen har men dessutom interaktiva möjligheter. Bland annat video, fler bilder på produkterna och trailers till filmrecensionerna. Den har dessutom exklusivt innehåll som du inte hittar i pappersutgåvan. Bland annat har vi möjlighet att stoppa in tester som inte hann med innan vi skickade tidningen till tryck.

screen480x480

Förmånligt pris
Den som köper digitalutgåvan får även fördelen av ett lägre pris. Och som en bonus kommer den något tidigare än papperstidningen. För att hålla dig uppdaterad om de senaste produkterna inom ljud, bild och hemunderhållning, är det här du läser det först!

OBS! Om du laddar ner Ljud & Bild appen i App Store eller Google Play nu så får du aprilnumret GRATIS! (Gäller fram till den 17 april)

 

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist och nyhetsredaktör. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Solpaneler i ögonen?

Googles AI fantiserar fram spel

Ny AI utmanar GPT-4

Google släpper mini-AI

Kinas superdator slår rekord

AI-generator skapar realistiska videor

ChatGPT får minne – som kan stängas av

Kan det här pannbandet styra drömmar?

Googles chattbot byter namn till Gemini

ISS får uppgraderad dator

Nu ska Googles AI bli smartare - på svenska!

Hyperloop i Italien

0
Rulla till toppen