Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

LG bygger ny Nexus 10

En ny surfplatte-toppmodell från Google är på gång. Den här gången är det LG som ligger bakom.

Av / 2013-12-10 - 22:32
LG bygger ny Nexus 10

Vi har redan tittat närmare på surfplattan Nexus 7 från Asus i den nya 2013-utgåvan, och vårt test av LG:s sprillans nya Nexus 5-mobil är bara ett par dagar gammalt.

Den första Nexus 10-surfplattan byggdes av Samsung och hade en skärmupplösning som var högst på marknaden när det begav sig. Den såldes aldrig i Sverige men vi testade den ändå. Fast utan att bli överdrivet förtjusta.

Men det kanske blir annorlunda med den helt nya Nexus 10:an. För enligt @evleaks, som brukar ha rätt när det gäller att sia om framtiden, är det Samsungs största rival LG som ska göra nästa version.

Skærmbillede-2013-12-09-kl.-15.56.12

Bilden längst upp i den här artikeln påstås föreställa nya Nexus 10 till höger och den gamla till vänster. Om bilden stämmer så får nya Nexus 10 en mycket smalare ram än föregångaren, samt en mer strömlinjeformad design.

NewNexus10-Leak-01-578-80

Nya Nexus 10 kan komma redan före jul, skriver CNET, och om traditionen följs så blir den betydligt billigare än konkurrerande produkter med motsvarande specifikationer.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktör L&B Home. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sonys Airpeak-drönare är snart klar

Spelmusen vi suktar efter

Stor stämning mot Ring efter hackerattack

Samsungs och Googles smarta hem kan nu prata med varandra

Sony satsar på drönare

Svart skärm med nya Xbox!

Amazon.se har öppnat

OnePlus bekräftar: Smartklocka kommer snart

Billiga kikare med zoom

Specialmikrofon för World of Warcraft-fans

Här är LG:s nya 8K OLED-TV

Nya Google-produkter

0
Rulla till toppen