Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Lenovo-surfplattor i vårfärger

Stora och små Android-surfplattor från Lenovo.

Av / 2014-04-10 - 09:37
Lenovo-surfplattor i vårfärger

Nu är Lenovo klara med sin vårkollektion Android-surfplattor i olika färger och med olika skärmstorlekar och konfigurationer.

Även om vi befinner oss i den billigare änden av prisskalan finns det quadcore-processorer ombord och högtalarna har varit en vända på Dolbys trimningsverkstad. De första modellerna i serien är Lenovo Tab A8 och A10, som släpps i Norden nu i april.

Tab A8 är en 8-tums surfplatta som finns i en rad pigga färger. Skärmen har HD-upplösning. Enligt Lenovo är den idealisk för spel, video och musik, samt för den dagliga dosen sociala media.

Tab A10 är en 10,1-tumsmodell med stor HD-skärm och två högtalare på fronten. Den beskrivs som ett givet val för filmälskare.

Lenovo_TAB_A8-50_Dark-blue_Hero-460x483

Priser och tillgänglighet
De nya surfplattorna släpps på den svenska marknaden i april. Priserna är 1 300 respektive 1 800 kronor för wifi-versionerna och 1 800 respektive 2 200 kronor för 3G-versionerna.

Lenovo.se

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen