annonse
annonse

annonse

Den amerikanska bloggen Cult of Mac eldar på ryktena om en kommande flatskärms-TV från Apple. En icke namngiven källa nära Apple hävdar sig ha sett en fungerande prototyp av den kommande TV:n, och det verkar bli något att se fram emot. Den kommer nämligen både att ha en kamera för videosamtal (Apples Facetime) och samma röststyrning (Siri) som vi sett i Apple iPhone 4S.

Enligt Cult of Mac kommer den nya TV:n vara till förväxling lik firmans existerande LED-bakgrundsbelysta Cinema Display, men kommer att vara ”mycket större”.

TV:ns kamera ska vara riktigt avancerad och bland annat ha ansiktsigenkänning samt kunna zooma in på personens ansikte och följa det runt rummet medan personen rör på sig. Det gör det möjligt att sitta bekvämt tillbakalutad i soffan under samtalet istället för att behöva stå nära apparaten.

Ryktena om att Apple håller på att utveckla en TV har florerat länge. Det har spekulerats omen filmtjänst liknande iTunes Store där man kan köpa TV-serier och filmer styckvis. Andra har gissat på att det kommer bli en modell liknande Netflix med strömmande video där man abonnerar på innehållet.

Under alla omständigheter ser analytikerna Apples kommande TV-apparat som ett potentiellt hot mot de nuvarande kabel- och satellit-bolagen där man tvingas betala för paket även om man bara är intresserad av delar av innehållet.

Les også:

4K-projektor till vardagsrummet

BenQ TK800 utlovar ”stora 4K-upplevelser i alla vardagsrum” med en ljusstyrka på 3 000 lumen.

Allt om Samsungs TV-modeller 2018

Samsung lanserar ett brett spektrum av intressanta TV-apparater i år, och den avancerade QLED-serien utökas med flera nya modeller.

Vill du ha ett smart kylskåp?

Första intrycken av Samsung Family Hub 3.0.

Panasonics 2018 4K LCD-modeller har HDR10+

Panasonics nya LCD-toppmodeller lockar med supertunn design, bättre bild med HDR10+ och dessutom röststyrning med Google Assistant och Amazon Alexa.

Canal Digitals nya satellitdekoder är Android-baserad och stöder både 4K och HDR!

Philips börjar TV-året med nya OLED-modeller – bland annat flera stycken 65-tummare.

Första spelmusen med två optiska sensorer kommer från SteelSeries.

Trådlöst headset och färgstrålande mus och tangentbord från Kingstons spelavdelning.

D-Links smarta vägguttag och grendosa kopplas till hemnätverket och fjärrstyrs med mobilen.

Här är vad vi vet hittills om Samsungs kommande 2018-modeller!

Samsung och Panasonic samarbetar med filmbranschen om den nya videostandarden HDR10+.

Detta är vad vi vet om årets OLED-modeller hittills

På forsidan nu

Olympus PEN E-PL9

Storleken på kameran är avgörande för många. Om den är för stor och tung så betyder det att den används...

Denon AH-D5200

Denon gör hörlurar av alla klasser och sorter. Från in-ear-sportmodeller till highend-modeller avsedda för lugn och ro hemma. Denon AH-D5200...

6 trådlösa öronproppar

Det är inte alla som tycker det är kul att släpa kroppen till det lokala gymmet för att bränna kalorier....

8 bärbara radioapparater

Man behöver bara en radiomottagare, sedan allt är klart för sportsändningar, debattprogram och musik. Är mottagaren dessutom en reseradio så...

Geostorm: Bland det dummaste vi har sett!

Låt det vara sagt med en gång: vi har inget emot ”hjärndöda” actionfilmer utan något annat syfte en ren popcornunderhållning....

annonse
annonse
annonse
annonse