annons
annons
annons

Nyheter

Marshall multiroom

Marshalls högtalare får multirum-ljud

Med ny wifi-möjlighet kan man få rockigt ljud i alla rum

annons

Efter att systermärket Urbanears släppt sina multirum-högtalare Stammen och Baggen är det ingen större överraskning att även Marshall var på gång att ta över hemmet. Men istället för att släppa helt nya högtalare har man klokt nog uppgraderat sina befintliga modeller Acton, Stanmore och Woburn.

Den nya appen låter dig gruppera högtalarna (Foto: Ljud & Bild)

Med den nya smartmobil-appen ansluter man till högtalarna, väljer vilken eller vilka som ska spela och justerar equalizern. Förutom Bluetooth kan man ansluta till högtalarna med Chromecast, Spotify Connect eller Apple Airplay.

marshall stanmore multiroom

Nya kontroller på ovansidan av högtalarna (Foto: Ljud & Bild)

Ovansidans kontroller har fått ett nytt utseende med mer premiumkänsla. En diod visar om man har multirum aktiverat och lysande mätare visar tydligare vilken nivå de olika kontrollerna är inställda på. Det finns även sju förinställningar för artister, album samt spellistor på Spotify, eller för internetradiostationer.

marshall stanmore multiroom

(Foto: Marshall)

Acton Multirum 3 500 kr
Stanmore Multirum 4 500 kr
Woburn Multirum 6 000 kr

De kommer i butik den 21 september och kan förbeställas från 1 september.

 

annons
annons
annons
annons
Som läsare har du bara rätt att använda innehållet på ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål. Du får ladda ner, länka till och skriva ut material från ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål, under förutsättning att du hänvisar till källan samt respekterar eventuella rättighetshänvisningar och/eller -reservationer. Materialet får inte användas för några andra ändamål eller på några andra sätt än vad som uttryckligen tillåts. .