Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Huset Fullt återuppstår på Netflix

Ytterligare en kultserie får nytt liv på strömningstjänsten

Av / 2015-04-27 - 20:11
Huset Fullt återuppstår på Netflix

Netflix blir alltmer en producent av egna serier som House of Cards, Lilyhammer och nu senast Unbreakable Kimmy Schmidt. Men man har också hyllats för att återuppliva populära serier som TV-bolagen lagt ner. Exempelvis Arrested Development, The Killing, Star Wars: The Clone Wars, Trailer Park Boys och Longmire.

Och nu ser det ut som att man är på väg att återuppväcka 80-tals kultserien Huset Fullt (Full House) som gjorde John Stamos, Bob Saget och Olsen-tvillingarna till stjärnor. Ryktena startade när tvline.com avslöjade att förhandlingar pågick och att Netflix ville göra en 13-episoders säsong under namnet Fuller House. Den nya serien ska enligt ryktena handla om de nu vuxna D.J och Kimmy, med resten av skådespelarna i gästroller.

I förra veckans Jimmy Kimmel Live avslöjade John Stamos att det var sant och att de var beredda att sätta igång. Dock återstår att skriva kontrakt med skådespelarna. De nya huvudrollsinnehavarna ska vara klara, Bob Saget och Dave Coulier förhandlar, medan Olsen-tvillingarna säger sig inte blivit tillfrågade.

Senast vi såg de tre tidigare huvudrollsinnehavarna i rutan var i en reklamfilm under Super Bowl.

Nu återstår bara att Netflix återupplivar science fiction serien Firefly också. Snälla?

 

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist och nyhetsredaktör. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Se trailern!

Premiär idag!

Känslorna är tillbaka!

Netflix slår tillbaka!

Premiär idag!

And the Oscar Goes to...

Trailern är här!

Se trailern för den nya serien från skaparna av Game of Thrones

Netflix Slam: Nadal vs. Alcaraz

Ny svensk/norsk Netflix-serie

Taylor Swift kommer hem till dig!

Klar för Netflix!

0
Rulla till toppen