annons
annons

Megaphone

Horn till iPhone

En passiv förstärkare till din iPhone? Lo-tech till hi-tech? Megaphone är en högst alternativ lösning

”MegaPhone” är en passiv förstärkare – det betyder helt enkelt att det är ett horn, typ det du hittar på gamla trattgrammofoner – gjord i keramik och kompatibel med iPhone och iPod Touch. En produkt utöver det vanliga, säger importören i sitt pressmeddelande, och det kan vi skriva under på. Man säger vidare att  “den är trevlig att titta på och erbjuder en exceptionell ljudupplevelse”.

MegaPhone har en tidlös design. Först presenterades den på Salone Satellite år 2011. MegaPhone-förstärkaren kräver alltså ingen ström då det är en rent akustisk förstärkning det handlar om. Man säger att det är en idealisk enhet för att lyssna på musik utan hörlurar, eller för att utföra handsfree-samtal. Hornet är utfört i keramik och stativet i massivt trä. Stativet lyfter luren från underlaget  – “detta för att öka vibrationen av förstärkaren och för att optimera ljudmissionen”, som det heter i pressmeddelande. MegaPhone är konstruerad, utvecklad och tillverkas i Italien och sägs lämna ett bestående intryck till dem som tittar eller lyssnar.

Lanseras i Sverige under hösten via Canman Distribution och till ett pris av  3.790 kr (vit, svart), 4590 kr (grå) eller  5.490 kr (guld, platina, koppar).

www.canman.se

Megaphone_Tris_CutOut

Alltid uppdaterad!

Fri tillgång till Ljud & Bild i en månad

0:-