Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Sennheiser uppdaterar allt

Nytt rekord för nya produkter från hörlursproducent?

Av / 2015-01-18 - 19:01
Sennheiser uppdaterar allt

Andra hörlurstillverkare kanske introducerade en ny modell eller två. Eller uppdaterade en serie. Sennheiser uppdaterade i princip alla intressanta konsumentserier i sortimentet.

momentum on-ear wireless

För att börja med en serie som ligger oss varmt om hjärtat, efter att ha utsett den första luren till årets bästa hörlur. Momentum. Där finns det nu trådlösa varianter. Som du kan läsa mer om här. Och så vitt man kunde avgöra i mässhallens oväsen så låter de riktigt bra.

sennheiser momentum

Men även den trådade Momentum-serien har fått en översyn. Större kuddar som inte klämmer öronen, bättre stoppning för bättre komfort, lyxigare utformning, samma fina ljud.

sennheiser urbanite

Och om du vill ha lite tuffare ljud med mer bas… Våra favoritlurar för tung musik har just blivit av med sladden. Just det. Urbanite har lanserats i en trådlös modell.

cx686

Givetvis visade man även upp nya sportlurar. Som CX 686G och OCX 686i/g i prisklassen $70-100 med än bättre prestanda än tidigare år. Frågan är hur de klarar sig i vårt test av träningslurar i marsnumret?

sennheiser intro

Intressant nog, och kanske lite oväntat, visade man även upp en helt ny serie trådlösa lurar för hemmabruk. Allt från ”budgetluren” RS 195 ($220) till toppmodellen RS 195 ($500). Med tanke på vad vi tyckte om klassikern RS120 så ser vi fram emot att testa dem.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist och nyhetsredaktör. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ljud & Bild
Rulla till toppen