Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nu kommer de till Sverige

Master & Dynamic är ett nystartat märke med hörlurar för folk som gillar bra ljud men inte vill ha trist design.

Av / 2014-12-16 - 17:23
Nu kommer de till Sverige

Nu kommer hörlurarna till våra breddgrader, bland annat till Apple Store. Master & Dynamic är ett ungt företag som vill utmana de etablerade tillverkarna genom att erbjuda en kombination av bra ljud och snygg design, vilket de anser att det är ont om på marknaden nu för tiden.

De första recensionerna är övervägande positiva, särskilt bekvämligheten med de stora skinnklädda öronkuddarna och byggkvaliteten får mycket beröm.

Master & Dynamic gör öronsnäckor också, men det är hörlurarna som skiljer dem från andra märken. Toppmodellen MG40 har 45-millimeters membran i slutna kåpor och spelar generöst med bas. Den finns även en specialversion i 200 exemplar som är gjord i samarbete med modehuset Proenza Shouler, samt en mindre och lättare modell som heter MH30 och har 40-millimeters element.

MH40_brown

Det mesta är gjort av aluminium och läder och priserna börjar på 350 dollar. Alla modeller är gjorda för att användas med smartmobilen – eller hemma – och finns i flera utföranden. Med skinndetaljer i blått, svart, vitt eller brunt.

Master & Dynamic planerar att lansera sina hörlurar på den europeiska marknaden nu i december.

MH30_gunmetal

Lasse Svendsen
Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Marshall rockar vidare

Löjligt billigt från HiFiMAN

B&O Atelier Edition i norrskensfärger

Topplista: Hörlurar och öronproppar till påskledigheten

Hjälp hörseln med AirPods Pro

Lycka till med att köpa dessa

De bästa öronproppaena får en efterträdare

Skullcandy: GROM-ljud för små barns öron

Ännu bättre Accentum från Sennheiser

Förstärkare från HiFiMAN

Beyerdynamic firar 100 år med specialutgåva

Använd solen som kraftkälla

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen