Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Förbättrade Beyerdynamic-lurar

Custom One Pro uppgraderas och får tillägget ”Plus”.

Av / 2015-02-26 - 16:17
Förbättrade Beyerdynamic-lurar

Vi blev oerhört förtjusta i Beyerdynamics slutna hörlurar Custom One Pro när vi testade dem i september 2013.

En speciell funktion är basreflexporten som går att justera i tre steg: stängd, halvöppen och helt öppen. Och som påverkar basresponsen i lurarna.

Custom One Pro Plus är efterträdaren som bland annat har fått nytt tillbehör i form av Custom Headset Gear, som gör att Custom One Pro Plus går att använda som professionella hörlurar. Antingen på jobbet eller för gaming,

Olika kablar
Hörlurarna säljs med två olika sorters kablar: en standardkabel med 6,3-mm jack-kontakt och en med inbyggd mikrofon för telefonsamtal och spel. Fjärrkontrollen på sladden kan starta och pausa musiken och byta låt i spellistor.

16 skal ingår
Precis som med föregångaren går det att byta ut huvudbygel, öronkuddar och öronplattor för att anpassa lurarna efter den personliga smaken.

Custom One Pro Plus säljs med 16 olika skal som man kan växla mellan. De pryds av allt från den klassiska TV-testbilden från 80-talet, graffitikonst och leopardmönster till hashtag #happy. Det finns med andra ord något för alla.

Något exakt svenskt pris känner vi inte till, men det ska hamna i närheten av föregångarna som kostar ungefär 1 800 kronor.

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft något annat heltidsjobb än på Ljud & Bild. Å andra sidan har han varit här nästan halva sitt liv, ända sedan 2001 när han skickade en jobbansökan till fel adress (han ville egentligen till en inspelningsstudio med samma namn). Gråbeins expertis är främst inom hifi, hörlurar och hemmabio, men det händer att han glimtar till med andra kvaliteter också.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hjälp hörseln med AirPods Pro

Lycka till med att köpa dessa

De bästa öronproppaena får en efterträdare

Skullcandy: GROM-ljud för små barns öron

Ännu bättre Accentum från Sennheiser

Förstärkare från HiFiMAN

Beyerdynamic firar 100 år med specialutgåva

Använd solen som kraftkälla

Brusreducerande proppar från OnePlus

Prisvärda proppar från Redmi

Hörlurar läser dina tankar

Trådlösa öronproppar till jul: De 10 bästa köpen

0
Rulla till toppen