Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Hörlurar från Supra

Supra kommer med det man kallar den nya generationens hörlurar

Av / 2013-12-08 - 20:24
Hörlurar från Supra

En överraskande tillverkare ligger bakom ett nytt hörlursprojekt. Det är det svenska Ljungskileföretaget Jenving Technology, som vi ju mest känner som tillverkare av prisärda kablar. All utveckling sker under filosofin ”No Nonsense” design.

Det handlar, säger man från Supra, om ny innovativ digital teknik och egenutvecklad ljuddesign som är anpassad för dagens smartphones. De nya lurarna är tillverkade i titan, kolfiber och kevlar. Först ut är modellen NiTRO In-ear headset som lanseras under kvartal 1 2014. Fler innovativa hörlurar lanseras under första och andra kvartalet 2014.

Trenden idag är att snittpriset för hörlurar ökar eftersom dagens tekniskt avancerade smartphones ställer högre krav på hörlurarna. ”Lägger man ut 800 – 2000 kronor för ett par hörlurar så vill man ha valuta för sina pengar och med Supra så får man garanterat det”, säger Anders Svensson, marknadschef på Supra.

Supra kommer även att erbjuda sina kunder individuellt anpassade hörlurar i en egen customserie för att uppnå en maximal ljudbild och perfekt passform till exempelvis yrkesfolk, jägare och musiker m.fl. En nyhet är även att konsumenten kan köpa Supras svensktillverkade hörlurskabel och ergonomiska öronproppar separat.

Supra Headphones distribueras via Instansia Nordic AB. ”Det känns hedersamt eftersom Supras filosofi ”No Nonsense” design är i enlighet med vår. De innovativa produkterna kommer att säljas via våra upparbetade distributionskanaler”, säger Patrik Dahlström på Instansia Nordic som även har ingått i utvecklingsteamet.

www.supraheadphones.se

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hjälp hörseln med AirPods Pro

Lycka till med att köpa dessa

De bästa öronproppaena får en efterträdare

Skullcandy: GROM-ljud för små barns öron

Ännu bättre Accentum från Sennheiser

Förstärkare från HiFiMAN

Beyerdynamic firar 100 år med specialutgåva

Använd solen som kraftkälla

Brusreducerande proppar från OnePlus

Prisvärda proppar från Redmi

Hörlurar läser dina tankar

Trådlösa öronproppar till jul: De 10 bästa köpen

0
Rulla till toppen