annons
annons

Nyheter

Hörlurar för det sportiga, rosa segmentet

Föredrar du att dina hörlurar tål svett och är knallrosa så har Denon en modell som passar.

Om du både vill ha bättre kondition och dessutom stöder de senaste kampanjerna – eller bara vill ha en hörlur som har samma färg som skalet på din mobil – är specialutgåvan av Denon AH-W150 ett tillfälle som inte får missas.

Denon släpper nämligen en rosa specialversion av sina trådlösa träningslurar AH-W150 Exercise Freak för att markera samarbetet med The Pink Ribbon Foundation, som är en internationell organisation som arbetar med kampen mot bröstcancer. Denon skänker 5 euro till kampanjen för varje sålt exemplar av hörluren.

Denon_AH-W150PK-atmo_ad

Trådlös lättviktare
Precis som resten av hörlurarna i Exercise Freak-serien är den rosa versionen superlätt och svettålig. Det gör den idealisk till träning och man kan använda den både för att lyssna på musik och ta emot samtal på mobilen som är ansluten trådlöst via bluetooth.

Hörlurarna fungerar med Denon Sport-appen till iOS och Android, som bland annat håller ordning på både träningspass och kost.

Denon_AH-W150PK-overview

Denons nya Exercise Freak-lurar passar alla bluetooth-enheter och säljs med antibakteriella öronproppar (i storlekarna small, medium och large) samt en mikro-USB-kanel som laddar lurarna.

Exercise Freak säljs av Hi-Fi Klubben och kostar just nu 900 kronor.

Hifiklubben.se

Alltid uppdaterad!

Fri tillgång till Ljud & Bild i en månad

0:-