Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Hörlurar för det sportiga, rosa segmentet

Föredrar du att dina hörlurar tål svett och är knallrosa så har Denon en modell som passar.

Av / 2013-12-10 - 22:23
Hörlurar för det sportiga, rosa segmentet

Om du både vill ha bättre kondition och dessutom stöder de senaste kampanjerna – eller bara vill ha en hörlur som har samma färg som skalet på din mobil – är specialutgåvan av Denon AH-W150 ett tillfälle som inte får missas.

Denon släpper nämligen en rosa specialversion av sina trådlösa träningslurar AH-W150 Exercise Freak för att markera samarbetet med The Pink Ribbon Foundation, som är en internationell organisation som arbetar med kampen mot bröstcancer. Denon skänker 5 euro till kampanjen för varje sålt exemplar av hörluren.

Denon_AH-W150PK-atmo_ad

Trådlös lättviktare
Precis som resten av hörlurarna i Exercise Freak-serien är den rosa versionen superlätt och svettålig. Det gör den idealisk till träning och man kan använda den både för att lyssna på musik och ta emot samtal på mobilen som är ansluten trådlöst via bluetooth.

Hörlurarna fungerar med Denon Sport-appen till iOS och Android, som bland annat håller ordning på både träningspass och kost.

Denon_AH-W150PK-overview

Denons nya Exercise Freak-lurar passar alla bluetooth-enheter och säljs med antibakteriella öronproppar (i storlekarna small, medium och large) samt en mikro-USB-kanel som laddar lurarna.

Exercise Freak säljs av Hi-Fi Klubben och kostar just nu 900 kronor.

Hifiklubben.se

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Marshall rockar vidare

Löjligt billigt från HiFiMAN

B&O Atelier Edition i norrskensfärger

Topplista: Hörlurar och öronproppar till påskledigheten

Hjälp hörseln med AirPods Pro

Lycka till med att köpa dessa

De bästa öronproppaena får en efterträdare

Skullcandy: GROM-ljud för små barns öron

Ännu bättre Accentum från Sennheiser

Förstärkare från HiFiMAN

Beyerdynamic firar 100 år med specialutgåva

Använd solen som kraftkälla

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen