annons
annons

Trådlöst

Clint Digital släpper Multiroom-app

Den danska ljudfirman Clint Digital släpper multiroom till sina Asgard livsstilshögtalare

Asgard är namnet på en serie ljudprodukter som utvecklats av det danska företaget Clint Digital och designats av den danske designern Phillip Bodum. Man presenterade det på årets IFA Show i Berlin. Asgard-högtalarserien är utvecklad “för att fylla hemmet med musik” och nu kan du med den nya gratis Clint-appen, finns för både iOS och Android, enkelt ansluta dina Asgard-högtalare i ett multiroom setup.

Du kan låta alla högtalarna spela i Partymode eller dela upp dem för att spela olika låtar. Man har försökt att göra det hela enkelt och funktionellt, tillsammans med ett “mjukt, behagligt och detaljerat ljud.”

Men Clint Digital vet du kanske inte så mycket om. Firman grundades 2008 och bakom varumärket och lanseringen låg en grupp etablerade entreprenörer inom digitalt ljud och digital video med rötter tillbaka till 1994 i branschen. Grundarna var bland pionjärerna inom digitala radioprodukter (DAB /DAB+/ Internetradio etc.) i norra Europa. Sortimentet är främst utvecklat och designat i Danmark och är inriktat på design och funktionalitet.

www.clintdigital.com

i6_clintapp

Alltid uppdaterad!

Fri tillgång till Ljud & Bild i en månad

0:-