annons
annons

Nyheter

BeoLab 18 i valnöt

Bang & Olufsen lockar med nya färgalternativ.

Bang & Olufsens produkter är inte bara kända för sitt tydliga formspråk. En annan finess som gör dem uppskattade av inredningsarkitekter är att de finns i olika färgalternativ. B&O har en lång tradition av att erbjuda sina produkter i olika färger för att matcha olika inredningar. Det ser man till exempel på TV:n BeoLab 11, som kan köpas med svart eller kromad ram samt med olika färger på tygfronterna.

Nu kommer BeoLab 18-högtalarna i fler färger. Efterträdaren till de ikoniska ”orgelpiporna” BeoLab 8000 har imponerat på oss både med sitt slimmade utseende och sitt förvånansvärt fylliga ljud. De nya BeoLab-högtalarna är dessutom utrustade med den trådlösa WiSA-tekniken som överför högupplöst ljud helt utan högtalarkablar.

BLa18-14DI-01_2

En viktig del av BeoLab 18 är den speciella fronten med träribbor. Vid lanseringen kunde man välja mellan svart, vitt och (mot pristillägg) ek. Nu finns fronten även i valnöt, ett lite mörkare träslag som är populärt nu för tiden.

Läs vårt test av BeoLab 18.

BeoLab 18 kostar 42 000 kronor i vitt och svart, och 47 800 kronor i ek. Vi antar att det senare priset även gäller för det nya utförandet i valnöt.

BLa18fam-14SK-A01

Alltid uppdaterad!

Fri tillgång till Ljud & Bild i en månad

0:-