Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

High-end portabel hörlursförstärkare

Inget mer dåligt ljud i dina exklusiva hörlurar när du är på språng, lovar Beyerdynamic.

Av / 2014-02-16 - 18:05
High-end portabel hörlursförstärkare

”Beyerdynamics senaste förstärkare A 200 p löser problemet med upplevelsen av dåligt ljud i exklusiva high-end hörlurar när du spelar från smartphones, surfplattor och bärbara datorer”, lovar importören EEC Europarts.

En ljudkedja är inte starkare än sin svagaste länk. Detta gäller även för kvalitetshörlurar när de används med smartphones, surfplattor och bärbara datorer. Hörlurar av hög kvalitet kan inte utnyttja sin fulla potential här. Anledningen är helt enkelt att “digital-till-analog” omvandlare (DAC) och den analoga utgångsnivå hos mobila ljudenheter och datorer rätt ofta inte lever upp till normal hifi-standard. A 200 p från Beyerdynamics säger sig lösa detta problem.

Tillsammans med specialister från Astell & Kern har Beyerdynamics utvecklat en kompakt DAC (digital-till-analog omvandlare) med inbyggd hörlursförstärkare. ”Upplevelsen av detaljer i ljudet, som du tidigare inte har märkt, bättre ljud och djupare bas, och en mycket mer naturlig och äkta representation av både instrument och sång, ändrar plötsligt din upplevelse av bärbart standardljud, och omvandlar den till en verklig hi-fi-upplevelse”, heter det från firman.
Kärnan i  A 200 p är en Wolfson DAC med upp till 24-bitars ljud-upplösning och en samplingsfrekvens på 96 kHz. Den mäter bara 55 x 55 x 13 mm och väger endast 51 gr. Det integrerade batteriet ger upp till 11 timmars kontinuerlig uppspelning och räcker därmed även till långa flygningar. Med reglagen på A 200 p, kan du styra uppspelningen med play / pause, du kan växla mellan spår och du kan även justera volymen. Priset uppges till 2.799 kr.

 

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Marshall rockar vidare

Löjligt billigt från HiFiMAN

B&O Atelier Edition i norrskensfärger

Topplista: Hörlurar och öronproppar till påskledigheten

Hjälp hörseln med AirPods Pro

Lycka till med att köpa dessa

De bästa öronproppaena får en efterträdare

Skullcandy: GROM-ljud för små barns öron

Ännu bättre Accentum från Sennheiser

Förstärkare från HiFiMAN

Beyerdynamic firar 100 år med specialutgåva

Använd solen som kraftkälla

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen