annons
annons

Nyheter

Ny förstärkare … från Optoma?

Ja, du läste rätt. Projektorspecialisten släpper en stereoförstärkare!

Optoma är kända för sina prisvärda projektorer, men nu har de alltså utökat verksamheten. Allt började med uppköpet av det framgångsrika hifi-märket Nuforce, som ligger bakom en rad fiffiga ljudprodukter. En av dem är den kraftfulla men billiga förstärkaren DDA-100 som fick massor av beröm när vi testade den.

Tanken med de nya Optoma-Nuforce-produkterna är att erbjuda ”slimline-produkter” för stereo och hemmabio med höga prestanda till förnuftiga priser.

STA120-100-8

STA120 är det senaste tillskottet till serien, som redan bestod av den digitala förförstärkaren DAC80 och den trådlösa digitalomvandlaren WDC200. Förstärkaren är avsedd för stereo och flerkanalsmusik samt custom install-projekt, och har gott om funktioner tack vare sitt kompakta format.

STA120-100-9

STA120 har de beskedliga måtten 21,5 x 5 x 32 centimeter och väger bara 3,5 kilo. Ändå lämnar den 2 x 85 watt i 8 ohm. Förstärkaren är en klass D-konstruktion vilket gör den mycket stabil och effektiv. Kabinettet är av aluminium och finns i svart och silver.

Pris: ca 8 000 kr

optoma-nuforce.com

Alltid uppdaterad!

Fri tillgång till Ljud & Bild i en månad

0:-