annons
annons

Nyheter

Onkyo får Spotify Connect

Årets hemmabioreceivrar får Spotify Connect-uppgradering via nätet. Och så släpps en ny fjärr-app.

Alla som har en 2014 års modell av hemmabioreceiver med nätverksanslutning kan uppgradera den med Spotify Connect. Det gäller modellerna TX-NR535, 636, 737, 838, 1030 och 3030, surroundprocessorn PR-SC5530 och hemmabiosystemen HT-S5700, HT-S7700 och HT-S9700 THX.

Efter uppdateringen av programvaran kan Spotify Premium-prenumeranter välja och vraka bland fler än 20 miljoner låtar i Spotifys bibliotek och styra musiken från appen i sin kompatibla mobil eller surfplatta. Själva strömningen görs av Onkyo-receivern, så att man både kan prata i telefon och använda andra appar utan att musiken bryts.

Läs vårt test av hemmabioreceivern TX-NR636.

Ny app
Onkyo har dessutom släppt en ny iOS 8-kompatibl fjärr-app, Onkyo Remote 3, som kan laddas ner gratis från App Store. Den kombinerar strömningsfunktioner med vad som sägs vara ett ”mycket enkelt gränssnitt” och ger full fjärrstyrning av receivern.

Den nya fjärr-appen är kompatibel med alla nätverksmodeller från 2011 och framåt. Inte heller denna gång har Onkyo gjort någon särskild app för surfplattor, och är alltså fortfarande inte med i det fina iPad-sällskapet där Denon, Marantz, Pioneer och Yamaha är medlemmar.

Alltid uppdaterad!

Fri tillgång till Ljud & Bild i en månad

0:-