annons
annons

Nyheter

Hemma-bläckskrivare för stora format

Om du inte vill nöja dig med att skriva ut i A4-format så kan Brothers nya hemskrivare ge dig den stora bilden – bokstavligt talat.

När det gäller A4-bläckskrivare med inbyggd skanner, så kallade allt-i-ett-skrivare, går det tretton på dussinet nu för tiden. Till och med på den lokala stormarknaden går det att stoppa en sådan i kundvagnen. Å andra sidan är urvalet begränsat om man vill kunna skriva ut i större format hemma.

Brothers nya MFC-J4620DW är en av få storformatskrivare som är avsedd för hemmabruk. Den kan skriva ut färgfoton i det stora A3-formatet och så har den – naturligtvis – inbyggd skanner, kopieringsfunktion och till och med gammal hederlig fax. Dessutom hanterar den trådlös NFC-överföring från smartmobiler, som man bara hållet tätt intill skrivaren och sedan står med en bunt selfies i handen på nolltid.

Skrivaren är gjord för folk som behöver A3-utskrifter någon gång emellanåt, men inte varje gång. A3-ark måste nämligen stoppas i för hand ett åt gången, medan A4-papper ligger i en låda som rymmer 150 stycken eller en automatisk arkmatare som rymmer 20.

Brothers-skrivaren sköts från en 9,3 cm stor pekskärm. Det går att skriva ut på båda sidor av papperet automatisk (duplex) och hastigheten är uppemot 20 färgsidor eller 22 svartvita sidor i minuten.

MFC-J4620DW strax under 2 000 kronor.

Brother_123942_MFC_J4620DW_milj_foto_2-460x306

Alltid uppdaterad!

Fri tillgång till Ljud & Bild i en månad

0:-