Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Hemma-bläckskrivare för stora format

Om du inte vill nöja dig med att skriva ut i A4-format så kan Brothers nya hemskrivare ge dig den stora bilden – bokstavligt talat.

Av / 2014-09-22 - 17:58
Hemma-bläckskrivare för stora format

När det gäller A4-bläckskrivare med inbyggd skanner, så kallade allt-i-ett-skrivare, går det tretton på dussinet nu för tiden. Till och med på den lokala stormarknaden går det att stoppa en sådan i kundvagnen. Å andra sidan är urvalet begränsat om man vill kunna skriva ut i större format hemma.

Brothers nya MFC-J4620DW är en av få storformatskrivare som är avsedd för hemmabruk. Den kan skriva ut färgfoton i det stora A3-formatet och så har den – naturligtvis – inbyggd skanner, kopieringsfunktion och till och med gammal hederlig fax. Dessutom hanterar den trådlös NFC-överföring från smartmobiler, som man bara hållet tätt intill skrivaren och sedan står med en bunt selfies i handen på nolltid.

Skrivaren är gjord för folk som behöver A3-utskrifter någon gång emellanåt, men inte varje gång. A3-ark måste nämligen stoppas i för hand ett åt gången, medan A4-papper ligger i en låda som rymmer 150 stycken eller en automatisk arkmatare som rymmer 20.

Brothers-skrivaren sköts från en 9,3 cm stor pekskärm. Det går att skriva ut på båda sidor av papperet automatisk (duplex) och hastigheten är uppemot 20 färgsidor eller 22 svartvita sidor i minuten.

MFC-J4620DW strax under 2 000 kronor.

Brother_123942_MFC_J4620DW_milj_foto_2-460x306

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

AI planerar svenskars semester

Styr datorn med hjärnan

Solpaneler i ögonen?

Googles AI fantiserar fram spel

Ny AI utmanar GPT-4

Google släpper mini-AI

Kinas superdator slår rekord

AI-generator skapar realistiska videor

ChatGPT får minne – som kan stängas av

Kan det här pannbandet styra drömmar?

Googles chattbot byter namn till Gemini

ISS får uppgraderad dator

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen