Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Harrison Ford och Carrie Fisher flyger igen?

Som bekant har Disney-koncernen köpt alla rättigheter till Star Wars och den första filmen (Episod VII) ska vara klar 2015. Nu går det rykten om att de gamla rävarna dyker upp i nya pälsar …

Av / 2013-08-19 - 15:11
Harrison Ford och Carrie Fisher flyger igen?

I oktober förra året hostade ”Musse Pigg” upp 24 miljarder i hemgift för prinsessan Leia. Det betyder att Walt Disney-koncernen numera äger alla rättigheter till den enorma Star Wars-världen. Tre filmer, som alla ska vara efterföljare till de första sex, är redan planerade och den första ska regisseras av J. J. Abrams (som nyligen blåste nytt liv i Star Trek).

Ryktena har surrat länge, men ingen av de första tre huvudrollsinnehavarna Harrison Ford, Carrie Fisher och Mark Hamill har ännu bekräftat att de ska vara med i Episod VII. Från en mycket välinformerad källa (vår egen utsände på Star Wars Celebration i Essen i augusti) har Ljud & Bild dock fått höra att de åter iklär sig västen, guldbikinin och Jedi-kåpan.

Vad som än händer är det bekräftat att John Williams, mannen bakom den legendariska filmmusiken, ännu en gång ska skriva musiken till de tre uppföljarna – och det vid en ålder av 81 år. Må kraften vara med honom!

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hysterisk ny trailer!

Fortfarande hel-MAX?

Så här fungerar Foley och ADR till filmljud

God knows who did it...

Prisbelönt kärleksdrama

Max med norska MILFs!

Gängkriget fortsätter

Vill tillbaka i sadeln!

Högerextrem valmanipulation!

Se Robert Downey Jr. i en ny spionserie!

Premiär igår!

Yellowstone lever!

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen