Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Här är HP:s lyxiga smart-klocka

Blir så dyr att du måste fråga om priset.

Av / 2014-08-05 - 10:45
Här är HP:s lyxiga smart-klocka

Smarta klockor dyker upp överallt och allt fler tillverkare har numera en minidator för handleden i sitt sortiment. Vi har bland annat testat Samsung Gear 2 och alla i teknikbranschen går naturligtvis omkring och undrar om Apple överhuvudtaget kommer med den vid det här laget så mytomspunna iWatch.

Inte många av de smarta klockor som finns på marknaden kan anses som stil-ikoner, men det tänker ingen mindre än HP ändra på. Tillsammans med butikskedjan Gilt, som säljer dyra designsaker, tänker HP bygga en smart-klocka som både är kompatibel med Android och iOS.

Det blir New Yorker-designern Michael Bastian som får i uppdrag att stå för utformningen av klockan, och han säger att inspirationen kommer från dyra lyxbilar. Urtavlan blir rund, och resten ska göras av rostfritt stål.

hp-michael-bastian-smartwatch-2014-08-01-03

HP ska stå för klockans smarta funktioner, vilket bland annat kommer att inkludera e-post, SMS och telefonuppringning samt en möjlighet att styra musik och andra appar.

Källa: Engadget

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktör L&B Home. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sonys Airpeak-drönare är snart klar

Spelmusen vi suktar efter

Stor stämning mot Ring efter hackerattack

Samsungs och Googles smarta hem kan nu prata med varandra

Sony satsar på drönare

Svart skärm med nya Xbox!

Amazon.se har öppnat

OnePlus bekräftar: Smartklocka kommer snart

Billiga kikare med zoom

Specialmikrofon för World of Warcraft-fans

Här är LG:s nya 8K OLED-TV

Nya Google-produkter

0
Rulla till toppen