Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Häng med oss på IFA

Den här veckan börjar en av världens största elektronikmässor – varje dag berättar vi om de allra viktigaste nyheterna.

Av / 2014-09-03 - 17:17
Häng med oss på IFA

IFA-mässan i Berlin är elektronikbranschens största mässa som är öppen för allmänheten, och en av de viktigaste. Varje höst visar en nästan samlad bransch alla nya produkter som kommer att dyka upp i butikerna under hösten och vintern.

De stora märkena finns alltid på plats. Samsung, LG, Sony, Panasonic, Philips och många andra passar på att lansera spektakulära produkter. Till exempel välvda TV-apparater i alla storlekar.

Vissa av nyheterna har redan lanserats, men de stora släppen börjar med elektronikjättarnas presskonferenser 3:e och 4: september.

På IFA 2014 räknar vi med att få se sjunkande priser på 4K-TV, i alla storlekar, samt en ny – och förhoppningsvis bättre – generation smartklockor, surfplattor, mobiltelefoner och hörlurar. Och inte minst gott om trådlösa anläggningar och högtalare.

Ljud & Bilds redaktion finns på plats på mässan och rapporterar dagligen, så häng med om du vill veta mer om höstens nyheter och trender!

Är det något du vill att vi ska ta en närmare titt på? Tala om det för oss i kommentatorsfältet nedan!

Lasse Svendsen
Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen