annons
annons

Gadget

Så räcker armarna inte till…

Gillar du att fiska? Nu kan du få större fångster tack vare ett ekolod och en app till din smartphone eller surfplatta.

Deeper Smart FishFinder är ett smart ekolod som fungerar tillsammans med din iOS eller Android-enhet, appen är gratis. Den kan användas i hav, floder eller sjöar; salt- eller sötvatten; sommar eller vinter. Det här låter riktigt kul, tycker vi!

När ekolodet parats ihop med din enhet, kan du se information om var fiskarna finns, djup, bottenstruktur och temperatur, direkt i din smartphone eller tablet. Men det är inte det hela. Fishfinder-appen ger dig en detaljerad fiskekalender baserad på sol- och månplacering, komplett med napptider så att du alltid vet när de bästa fiskemöjligheterna är. Det var det vi lite äldre använde ABU-katalogen Napp och Nytt till. 

Med Deeper Smart FishFinder får du en kartfunktion med en sparfunktion för fiskelägen, så du vet var du ska fiska nästa gång. Filtreringssystemet låter dig söka efter specifika typer av platser, med GPS-funktionen kan du utforska nya områden utan att fara vilse. Du kan lära dig vilka dagar i månaden som kommer att ge bäst resultat, och du kan till och med peka ut vilka specifika timmar som är de bästa fisketiderna – på en viss dag, vid en önskad plats.

Du kan få uppdaterade väderrapporter baserat på dina favoritplatser som ger dig 5-dygnsprognoser, inklusive lufttemperatur, molntäcken, vindhastighet och vindriktning, luftfuktighet, lufttryck och även läget för solen och månen. Och om dina kompisar aldrig tror på dina fiskehistorier, så är Smart Fishfinder integrerad med sociala nätverk så att du kan dela dina fiskehistorier och bilder snabbt och enkelt genom en knapptryckning. Ta foton av din fångst med kamerafunktionen, lägg till egna anteckningar och kommentarer, dela sedan direkt via Facebook, Twitter och Google+.

Ekolodet klarar djup upp till 40 meter och har en batteritid på upp till 4 timmar. Priset för Deeper FishFinder är 2.299kr.

www.eeteuroparts.com

 

Alltid uppdaterad!

Fri tillgång till Ljud & Bild i en månad

0:-