annons
annons
annons

Nyheter

Fotobloggande olympier

annons

De fyra idrottarna Anna Lindberg (simhopp), Anders Gustafsson (kanot), Lotte Friis (simning), och Jarkko Kinnunen (gång) delar med sig av sin vardag inför uppladdningen till OS i London. På sajten Sharing the Passion lägger de ut personliga foton och klipp både från träning och vardag.

Det är Panasonic som ligger bakom sajten och som har utrustat atleterna med en Lumix G systemkamera och en Lumix FT4 vattentät kompaktkamera.

Den 8 juni till 19 augusti pågår även utställningen ePic Moments på Fotografiska där man kan se de 50 mest minnesvärda ögonblicken från de olympiska sommarspelens historia.

 

 

 

annons
annons
annons
annons
Som läsare har du bara rätt att använda innehållet på ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål. Du får ladda ner, länka till och skriva ut material från ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål, under förutsättning att du hänvisar till källan samt respekterar eventuella rättighetshänvisningar och/eller -reservationer. Materialet får inte användas för några andra ändamål eller på några andra sätt än vad som uttryckligen tillåts. .