annons
annons

Nyheter

Kodak-kamera filmar 360 grader

Med Kodaks actionkamera kan du filma i 360 grader och full-HD, och den är tillräckligt lätt för att kunna tas med överallt.

Videokameran väger bara 103 gram och är försedd med ett extra brett linselement som gör det möjligt att filma i inte bara 214 graders vidvinkel, utan även hela vägen runt i 360 grader. Det öppnar för ovanligt kul filmer. Vilket man kan se på Kodaks webbsida.

Pixpro SP360 är trådlös och kommunicerar med surfplattor och smartmobiler – både Android och iOS – och det går att fjärrstyra kamerafunktionerna från mobilen. Man kan välja hur SP360 ska spela in video: 360-graders panorama, globläge, halvsfär eller ring, och det går dessutom att filma både framåt och bakåt samtidigt!

Bildsensorn tar stillbilder i 16 Mp, eller 10 Mp om man väljer snabba bildserier med 10 motiv i sekunden. Kameran är naturligtvis vattentät när den sitter i ett undervattenshus, men på egen hand klarar den regn, snö och kyla ner till 10 minusgrader.

Actionkameran går att köpa på nätet och kostar 349 dollar. Då ingår Aqua Sport-huset och en skyddslins. Det finns en rad tillbehör också, vilkets syns på bilden längst ner.

Pixpro SP360:
360º ultravidvinkel
16 Mp bildsensor, bildstabilisator
Full HD 1080p-video
10 Mp stillbilder med 10 bilder/s
Tål fritt fall från 2 meter, minusgrader ner till –10º C
Vatten- och dammtät
Wi-Fi och NFC
Fjärrstyrning från iOS- och Android-enheter

JK Imaging Ltd SP360

Alltid uppdaterad!

Fri tillgång till Ljud & Bild i en månad

0:-