annons
annons

Nyheter

Flexibla streaming-högtalare från B&O

BeoPlay S8 är ett högtalarsystem som är gjort för nätverksströmning, stereo och TV.

Att Bang & Olufsen kan göra bra aktiva högtalare vet vi mycket väl, det har de till exempel bevisat nyligen med BeoLab 18-högtalaren som vi har testat. Men det kostar – och som regel ganska så mycket när det gäller de danska lyxprodukterna.

För att kunna erbjuda något för alla som ännu inte har fått sin tjänstepension utbetalad finns Play-serien som ger en försmak av B&O fast har färre siffror på prislappen.

BeoPlay S8 är ett nytt 2.1-högtalarsystem med två högtalare och subbas. Systemet har inspirerats av BeoLab 14 och är byggt av helgjuten pärlblästrad aluminium som både ger en bättre akustisk stabilitet och en mjuk och helt jämn finish.

Högtalarna kan stå i princip var som helst. Subbasen går att ställa mitt i rummet, i ett hörn eller bakom en möbel och satellithögtalarna kan monteras på väggen eller på bordsstativ.

Subbasen har ett 8-tums baselement som täcker området från 20 till 150 Hz och drivs av en klass D-förstärkare på 280 watt. Satelithögtalarna är utrustade med 2,5-tums fullregister med tillhörande 140-watts klass D-förstärkare som sitter i subbasen.

beoplay_s8_saet-460x341

Flexibel anslutning
S8 går att koppla in via Apples AirPort Express, Sonos Connect eller någon av de andra streaming-enheterna på marknaden. Man kan också använda högtalarna tillsammans med sin ”traditionella” stereoförstärkare eller receiver. Eller koppla in dem till TV:n för att få ett komplett ljud till de rörliga bilderna.

S8 säljs tillsammans med bordsstativ, väggfäste och alla kablar som behövs för 11 000 kronor.

bang-olufsen.com

Alltid uppdaterad!

Fri tillgång till Ljud & Bild i en månad

0:-