Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nu är Discoverys kanaler tillbaka

Canal Digital och Discovery har kommit överens om ett nytt nordiskt distributionsavtal.

Av / 2016-02-11 - 20:21
Nu är Discoverys kanaler tillbaka

För en dryg vecka sedan var Canal Digital tvungna att släcka ner alla TV-kanaler från amerikanska Discovery. De gällde bland annat Kanal 5, Canal 9, Discovery Channel, Discovery HD Showcase, Animal Planet, Discovery World, Discovery Science, Eurosport och TLC.
Nu finns dock ett nytt avtal på plats, vilket går att läsa på Canal Digitals hemsida. Där står bland annat ”Nu har dock parterna enats om ett nytt avtal som innebär att kanalerna nu åter får sändas.”

John Nordin, VD för Canal Digital Sverige, tillägger:

– Det har såklart varit en beklaglig situation för våra kunder den senaste tiden. Samtidigt har vi fått mycket stöd från dem som varit mycket uppskattat och som stärkt oss ända in i förhandlingsrummet. Vi är glada att vi lyckats hitta en lösning som är bra såväl för oss som för Discovery Networks, men framförallt för kunderna. Vi fokuserar nu på ett konstruktivt samarbete framåt

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktör L&B Home. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Se trailern!

Premiär idag!

Känslorna är tillbaka!

Netflix slår tillbaka!

Premiär idag!

And the Oscar Goes to...

Trailern är här!

Se trailern för den nya serien från skaparna av Game of Thrones

Netflix Slam: Nadal vs. Alcaraz

Ny svensk/norsk Netflix-serie

Taylor Swift kommer hem till dig!

Klar för Netflix!

0
Rulla till toppen