annons
annons

Film

Mer (bipolär) jakt på terrorister

Glada nyheter för alla Homeland-fans: nu är säsong 5 bekräftad.

CIA-agent Carrie Mathisons (Claire Danes) intensiva jakt på terrorister, både innanför och utanför USA:s gräns, får en femte säsong.

Filmbolaget Showtime har bekräftat att det blir (minst) en säsong till av TV-serien som handlar om CIA, deras bästa men och kvinnor och klappjakten på terrorister i skuggan 9/11. Och som vi skrev i vår recension av den fjärde säsongen finns det mycket att se fram emot.

Homeland-sesong-4_1

”Efter att Brody hängdes i en kran i Teheran och Carrie var gravid med hans barn, ville hon bara bort från landet – lösningen (som också innebar en befriande flykt från hennes nyfödda dotter!) blev som chef för drönarattackerna över Afghanistan och Pakistan. När ett uppdrag går fullständigt åt helvete och dödar ett fyrtiotal civila blir Carrie hemkallad, men genom komprometterande information lyckas hon snabbt pressa sig till en topposition i Islamabad – och så är spionplotten tillbaka på spåret igen.”

Läs recensionen av säsong tre.

Läs recensionen av säsong två.

Femte säsongen av Homeland består av 12 nya avsnitt och visas under 2015.

Så här skriver Nevins (Showtime) i ett pressmeddelande: ”In its fourth season, Homeland has brilliantly reinvented itself.  It continues to capture the attention of a devoted fan base.

Alltid uppdaterad!

Fri tillgång till Ljud & Bild i en månad

0:-