Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Mer (bipolär) jakt på terrorister

Glada nyheter för alla Homeland-fans: nu är säsong 5 bekräftad.

Av / 2014-11-24 - 11:15
Mer (bipolär) jakt på terrorister

CIA-agent Carrie Mathisons (Claire Danes) intensiva jakt på terrorister, både innanför och utanför USA:s gräns, får en femte säsong.

Filmbolaget Showtime har bekräftat att det blir (minst) en säsong till av TV-serien som handlar om CIA, deras bästa men och kvinnor och klappjakten på terrorister i skuggan 9/11. Och som vi skrev i vår recension av den fjärde säsongen finns det mycket att se fram emot.

Homeland-sesong-4_1

”Efter att Brody hängdes i en kran i Teheran och Carrie var gravid med hans barn, ville hon bara bort från landet – lösningen (som också innebar en befriande flykt från hennes nyfödda dotter!) blev som chef för drönarattackerna över Afghanistan och Pakistan. När ett uppdrag går fullständigt åt helvete och dödar ett fyrtiotal civila blir Carrie hemkallad, men genom komprometterande information lyckas hon snabbt pressa sig till en topposition i Islamabad – och så är spionplotten tillbaka på spåret igen.”

Läs recensionen av säsong tre.

Läs recensionen av säsong två.

Femte säsongen av Homeland består av 12 nya avsnitt och visas under 2015.

Så här skriver Nevins (Showtime) i ett pressmeddelande: ”In its fourth season, Homeland has brilliantly reinvented itself.  It continues to capture the attention of a devoted fan base.

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hel-MAX?

Se trailern!

Premiär idag!

Känslorna är tillbaka!

Netflix slår tillbaka!

Premiär idag!

And the Oscar Goes to...

Trailern är här!

Se trailern för den nya serien från skaparna av Game of Thrones

Netflix Slam: Nadal vs. Alcaraz

Ny svensk/norsk Netflix-serie

Taylor Swift kommer hem till dig!

0
Rulla till toppen