Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Järntronen är i Oslo

I Stockholm kan man bli kall i baken av att sitta på en kopia av is, men den riktiga Järntronen går att provsitta i Oslo.

Av / 2016-03-14 - 15:18
Järntronen är i Oslo

Tar du en selfie på tronen och lägger upp bilden på Instagram med taggen #platekompaniet så är du med i utlottningen om ett presentkort på 5 000 kronor. Om du har vägarna förbi Oslo, vill säga.

Femte säsongen av Game of Thrones har precis släppts på Blu-ray och DVD. Här kan du läsa vad vi tyckte om denOch missa inte trailern till säsong 6.

Warner-tävling
Warner Bros har också en tävling. Det gäller att göra en egen version av seriens berömda Järntron. Ju mer fantasifull och kreativ desto bättre. Lägg upp bilden av tronen på Instagram med hashtaggen #clonethrone. Vinnaren belönas med en helg på ishotellet i Jukkasjärvi. Läs mer om tävlingen på clonethethrone.com

Foto: Warner Home Video
Foto: Warner Home Video
Foto: Warner Home Video
Foto: Warner Home Video

Game of Thrones-boxen släpps i dag och innehåller exklusivt bakom kulisserna-material, bortklippta scener och intervjuer med skådespelarna.

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft något annat heltidsjobb än på Ljud & Bild. Å andra sidan har han varit här nästan halva sitt liv, ända sedan 2001 när han skickade en jobbansökan till fel adress (han ville egentligen till en inspelningsstudio med samma namn). Gråbeins expertis är främst inom hifi, hörlurar och hemmabio, men det händer att han glimtar till med andra kvaliteter också.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fortfarande hel-MAX?

Så här fungerar Foley och ADR till filmljud

God knows who did it...

Prisbelönt kärleksdrama

Max med norska MILFs!

Gängkriget fortsätter

Vill tillbaka i sadeln!

Högerextrem valmanipulation!

Se Robert Downey Jr. i en ny spionserie!

Premiär igår!

Yellowstone lever!

Kommande höjdpunkter på Netflix!

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen