Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

God Netflix-jul

A Very Murray Christmas kommer till Netflix 4:e december. Här är trailern.

Av / 2015-11-20 - 09:45
God Netflix-jul

A Very Murray Christmas är skriven av Sofia Coppola, Bill Murray och Mitch Glazer, och är regisserad av Sofia Coppola. Den är en hyllning till de klassiska varietéföreställningarna och har Bill Murray i huvudrollen som sig själv.

Murray ska uppträda i en TV-show men blir nervös och oroar sig för att publiken inte ska komma på grund av en stor snöstorm i New York. Med lite tur och ihärdigt arbete anländer dock gästerna till slut till The Carlyle Hotel och hjälper Murray genom att sjunga och dansa igång julen.

På den stjärnspäckade rollistan finns namn som George Clooney, Paul Shaffer, Amy Poehler, Julie White, Dimitri Dimitrov, Michael Cera, Chris Rock, David Johansen, Maya Rudolph, Jason Schwartzman, Jenny Lewis, the band Phoenix, Frederic Moulin, Rashida Jones, Miley Cyrus och många fler.

A Very Murray Christmas är producerad av Sofia Coppola, Glazer, Roman Coppola och Tony Hernandez.

Här är trailern:

https://www.youtube.com/watch?v=XJP3db3R014

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktör L&B Home. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Max med norska MILFs!

Gängkriget fortsätter

Vill tillbaka i sadeln!

Högerextrem valmanipulation!

Se Robert Downey Jr. i en ny spionserie!

Premiär igår!

Yellowstone lever!

Kommande höjdpunkter på Netflix!

Hel-MAX?

Se trailern!

Premiär idag!

Känslorna är tillbaka!

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen