Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Första trailern till Jurassic World

20 år efter Jurassic Park har djurparken med dinosaurier äntligen öppnat för allmänheten igen …

Av / 2014-11-26 - 19:05
Första trailern till Jurassic World

Det har gått 13 år sedan Jurassic Park III men nästa år kan biograferna äntligen slå upp dörrarna till Jurassic World, den fjärde filmen om djurparken med urtidsödlor på den tropiska ön Isla Nubar.

Steven Spielberg, som regisserade de två första filmerna, är bara exekutiv producent den här gången. Huvudrollen spelas av Chris Pratt, som vi bland annat har sett i Guardians of the Galaxy. Regissör är Colin Trevorow.

Jurassic World är på många sätt och vis en reboot av den ursprungliga filmen, med alla roller utbytta, men rent kronologiskt följer handlingen de tre föregångarna och utspelas på ön Isla Nubar, där dino-parken har blivit en stor publikattraktion. Men naturligtvis går något snett, den här gången beror det på att företaget bakom nöjesparken försöker skapa en helt ny och otroligt intelligent dinosaurie. Dålig idé.

Jurassic World har premiär 12 juni 2015. Här är den första officiella trailern:

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktör L&B Home. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill tillbaka i sadeln!

Högerextrem valmanipulation!

Se Robert Downey Jr. i en ny spionserie!

Premiär igår!

Yellowstone lever!

Kommande höjdpunkter på Netflix!

Hel-MAX?

Se trailern!

Premiär idag!

Känslorna är tillbaka!

Netflix slår tillbaka!

Premiär idag!

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen