Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Netflix första film kommer 2015

Och det blir uppföljaren till Crouching Tiger, Hidden Dragon!

Av / 2014-11-18 - 18:05
Netflix första film kommer 2015

Netflix har haft stor framgång med att sponsra produktioner av olika serier, bland annat House of Cards och Orange is the New Black. Snart kommer den första exklusiva spelfilmen.

Uppföljaren till Ang Lees äventyrsfilm Crouching Tiger, Hidden Dragon har premiär 28 augusti på Netflix och utvalda biografer.

Crouching Tiger, Hidden Dragon II: The Green Legend tar oss med tillbaka till 1700-talets Kina och jakten på ett legendariskt svärd. Michelle Yeoh upprepar rollen som Yu Shu-Lien och Donnie Yen spelar Silent Wolf. Filmens handling bygger på den femte boken i Crane-Iron Pentalogy, Iron Knight, Silver Vase.

10676359_1549960431906734_8933881714090107019_n
Donnie Yen som Silent Wolf i Crouching Tiger, Hidden Dragon: The Green Legend.

Filmen regisseras av den kända kung fu-regissören Yuen Wo-Ping. Bland producenterna återfinns Harvey Weinstein och norska Morten Tyldum.

Green Legend blir den första filmen som släpps direkt på Netflix och på utvalda IMAX-biografer i USA. Flera av de största amerikanska biokedjorna – AMC och Regal – har dock meddelat att de inte tänker visa filmen.

Crouching Tiger, Hidden Dragon: Green Legend på IMDB

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun anställdes som journalist på Ljud & Bild 2004 och har spelat en aktiv roll i utvecklingen av L&B som tidning och webbplats. Audun är extremt kvalitetsmedveten och känd för sina kräsna öron och skarpa ögon. Som redaktionschef håller han ett öga på allt som journalisterna skriver. Han ansvarar också för Ljud & Bilds TV-tester.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Gängkriget fortsätter

Vill tillbaka i sadeln!

Högerextrem valmanipulation!

Se Robert Downey Jr. i en ny spionserie!

Premiär igår!

Yellowstone lever!

Kommande höjdpunkter på Netflix!

Hel-MAX?

Se trailern!

Premiär idag!

Känslorna är tillbaka!

Netflix slår tillbaka!

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen