annons
annons

Nyheter

Färgglad fickhögtalare i aluminium

Jawbones små högtalare låter förvånansvärt piggt. Nu överger de plasten och släpper Mini Jambox i aluminium.

Lilla Mini Jambox ska bli intressant att testa. Jawbones små högtalare låter nämligen tuffare än de flesta i sin storleksklass. Vi hoppas alltså att den nya Mini-modellen ska leva upp till sitt namn. I synnerhet eftersom den är gjord av ett enda stycke aluminium. Vilket åtminstone bör se till att de är solitt byggda.

Läs testet av Jawbone Big Jambox här.

Högtalaren är trådlös och man använder sig av bluetooth för att överföra musik från mobilen till högtalaren.

Jambox1_16x9_992

På insidan sitter två högtalarelement med neodym-magneter och en passiv bas i ett basreflexkabinett, så att ljudet får lite tyngd. Det uppladdningsbara batteriet räcker i uppemot 10 timmar.

Med en Jawbone-app (iOS och Android) kan man hålla ordning på sina spellistor och det går att lägga till iTunes-biblioteket och Spotify till appen, där man också kan välja mellan 11 olika röster och 8 olika språk till högtalarens inbyggda röst som pratar och berättar om inställningar och status.

Mini Jambox kostar 1 500 kronor och finns i 9 olika varianter med olika färger: Purple Snowflake, Blue Diamond, Aqua Scales, Graphite Facet, Red Dot, Green Dot, Orange Dot, Silver Dot och Yellow Dot.

Alltid uppdaterad!

Fri tillgång till Ljud & Bild i en månad

0:-