Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Egen lista på Netflix

Nu kan man köa upp filmer och tv-serier man vill titta på senare

Av / 2013-09-02 - 12:26
Egen lista på Netflix

I USA finns sedan tidigare funktionen Instant Queue där man helt enkelt kan lägga till sådant man vill se senare. När funktionen nu kommer till Norden så har man förbättrat funktionen och döpt om den till Min Lista (My List).

När man bläddrar bland innehållet så kan man enkelt klicka på knappen ”+ Min Lista” så hamnar filmerna eller tv-serierna på en egen rad. När man lagt till fler än som kan visas så används rekommenderingssystemet för att sortera dem.

Netflix Sweden My List

Man får även extra information om sina sparade titlar. Till exempel om det släppts nya avsnitt av en TV-serie eller om titeln snart kommer att tas bort från biblioteket, så att man hinner se den innan den försvinner.

För tillfället kan man bara lägga till titlar från webben, men funktionen kommer att finnas på fler plattformar framöver.

 

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist och nyhetsredaktör. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hel-MAX?

Se trailern!

Premiär idag!

Känslorna är tillbaka!

Netflix slår tillbaka!

Premiär idag!

And the Oscar Goes to...

Trailern är här!

Se trailern för den nya serien från skaparna av Game of Thrones

Netflix Slam: Nadal vs. Alcaraz

Ny svensk/norsk Netflix-serie

Taylor Swift kommer hem till dig!

0
Rulla till toppen