Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Effektiv som tusan

I natt kunde jag bara inte sova ... vred och vände, vred och vände utan att något hände - öken! Tankarna virvlade som höstlöv i hjärnan och ju längre jag låg kvar desto mer irriterad blev jag. Jättebra förutsättningar för att somna - NOT!

Av / 2012-08-17 - 13:36
Effektiv som tusan

Det var bara till att pallra sig upp och ut i köket och börja skriva listor på allt som flög i skallen, snacka om att ”tanka ur”. När jag ändå satt där tänkte jag att jag kunde passa på att skriva några mejl jag inte hunnit under dagen, samtidigt som det hade kommit en del under kvällstimmarna som jag också tog tag i.

När det var klart var jag fortfarande klarvaken och då hade tankebanorna förflyttats till mitt nya step-pass som jag ska leda på Friskis till hösten. Knäppt, jag vet!

Närmare fyra på morgonen kände jag mig lite iaktagen i mina moves och insåg att Kärleken vaknat och stod och tittade på mig sådär lite lagom sömndrucken. Han sa dock inte ett ord utan bara skrattade, skakade på huvudet och gick o la sig igen …

När klockan ringde 7 i morse hade jag bara sovit någon timme och var inte Miss Universum om jag säger så *ler*. Men det vara bara att bita ihop och glädjas åt att jag varit grymt effektiv i alla fall (tur att det är fredag och snart helg)!

På återhörande och trevlig helg!

//Å

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

0
Rulla till toppen