Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Doogee smartphones

Ett nytt mobilmärke på den svenska marknaden är Doogee, ett kinesiskt brand med mycket funktioner till små priser.

Av / 2014-04-02 - 12:55
Doogee smartphones

Nu lanserar Perifa en serie mobiltelefoner under varumärket Doogee på den svenska marknaden. Doogee tillverkas av KVD international i Kina, en koncern som tillverkar 2 miljoner mobiltelefoner per år.  Man tillverkar enligt uppgift även både åt andra leverantörer, OEM och ODM,  och under det egna varumärket Doogee. All utveckling och tillverkning sägs ske i egna fabriker och med egen personal.

I introduktionen lanseras tre modeller i olika prislägen, där samtliga har plats för dubbla SIM kort. Priserna ligger lågt för att vara smartphones. Det, säger man från Perifa, ger kunderna nya möjligheter att byta abonnemang och telefon fritt utan att behöva binda sig i två år med högre kostnader. Samtliga modeller är olåsta och kan användas med valfri operatör.

Priserna sträcker sig från under tusenlappen upp till 2.000 kr. Samtliga har löstagbart batteri och plats för dubbla simkort. De har även Google Play och svenska menyer förinstallerade. Telefonerna kommer i ett första skede endast att säljas via internet och från www.perifa.se.

Flaggskeppet – Doogee Turbo, har en quadcore, fyrkärnig, processor, 5” skärm, extremt tunn design och väger endast 138g med batteri. Android 4.2.9 är  installerat med Google play och svenska menyer. Den använder sig av den senaste OGS displayen där touchfunktionen är integrerad i glaset vilket gör att man klarar sig med enkelglas, vilket man säger gör det ljusstarkare, lättare och energisnålare. Här finna även en 8 Mp kamera som kan interpoleras up till 13 Mp med panorama, HDR och många redigeringsmöjligheter. Pris 1.995 kr. 

Ytterligare modeller kommer att lanseras under april månad.

 www.perifa.se och www.doogee.se

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tracker för Google Find My-nätverket

Heineken lanserar trist mobil

Årets Edge-serie är här

Billigare iPhone-reparationer

Spårningsbrickor för alla Androidmobiler

Fiffig kombiladdare för semestern

Vad visar Apple i juni?

Galaxy Tab S6 Lite uppgraderas

Designa din drömmobil

Blir det Google-AI i iPhone?

Lättare byta från iPhone till Android

Se den stora bilden med din Google Pixel

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen