annons
annons
annons

Åsas tankar

Det är jag och piloterna

Jag laddar inför testet av hörlurar med brusreducering som kommer i nummer 5.

annons

Till nummer 5 av Ljud & Bild (ja, jag orkar faktiskt inte skriva hela det provisoriska namnet så jag busar och håller mig till ”mitt” namn *ler*) kommer jag ta mig en titt på hörlurar med brusreducering. Från början användes dessa lurar av piloter och militärer men då var prisnivån utanför en vanlig konsuments ramar. Nu finns de i olika prislägen och från en mängd olika tillverkare.

Startfältet börjar bli klart och min tanke är att det ska vara lurar i en prisklass som är överkomlig för de flesta. Man behöver ju trots allt kunna betala hyran och ha mat i magen *ler* och ett par hörlurar ger dig varken tak över huvudet eller mat på bordet – trots att de har brusreducering…

Jag ser verkligen fram emot detta test och det hoppas jag att du också gör!

På återhörande!

//Å

annons
annons
annons
annons
Som läsare har du bara rätt att använda innehållet på ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål. Du får ladda ner, länka till och skriva ut material från ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål, under förutsättning att du hänvisar till källan samt respekterar eventuella rättighetshänvisningar och/eller -reservationer. Materialet får inte användas för några andra ändamål eller på några andra sätt än vad som uttryckligen tillåts. .