annons
annons
annons

Åsas tankar

Checkar ut från kontoret …

... Sweden Rock here I come

annons

Så är det äntligen dags för en av årets stora händelser – Sweden Rock Festival (SRF)!

Kärleken är redan på plats och värmer upp *ler* och nu stänger jag ner butiken för denna vecka för att göra honom och tusentals andra sällskap på denna musikfest.

Personligen ser jag mest fram emot fredagens och lördagens spelningar som bland annat bjuder på Twisted Sister, Gotthard och Lynyrd Skynyrd. Och självklart ska det bli grymt kul att träffa alla underbara SRF-vänner igen – vi har visserligen haft kontakt via Facebook men att träffas live är ju en helt annan femma!

Denna bild är från förra året då vi och några andra stod framför någon scen och sjöng (säkert jättefint)… Temat för kvällen var ”Lyxrockare” – därav fluga och kavaj på Kärleken. Håret är inte hans eget (tack gode Gud för det *ler*) utan är en långhårig peruk a la Nikki sixx kvällen till ära!

Vill passa på att önska dig en härlig och energifull helg – kanske ses vi i vimlet framför någon scen?!?!

Let´s rock!!

//Å

annons
annons
annons
annons
Som läsare har du bara rätt att använda innehållet på ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål. Du får ladda ner, länka till och skriva ut material från ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål, under förutsättning att du hänvisar till källan samt respekterar eventuella rättighetshänvisningar och/eller -reservationer. Materialet får inte användas för några andra ändamål eller på några andra sätt än vad som uttryckligen tillåts. .