annons
annons

Högtalare

Beolab 14 i stereo


Ett par månader efter lanseringen av surround-versionen af BeoLab 14, presenterer Bang & Olufsen nu en stereoversion

Bang & Olufsen presenterar nu stereoversionen av BeoLab 14 i form av en aktiv högtalar/subwooferuppsättning. BeoLab 14 2.1 är ett stereohögtalarsystem som kan integreras med en tv från Bang & Olufsen eller andra tillverkare och kan kombineras med t.ex. Bang & Olufsens Playmaker till en digital musiksamling. Det hela kan styras via en smartphone eller tablet. Satellithögtalarna är tillverkade i anodiserad aluminium och det finns utbytbara fronter i olika färger. Högtalarna kan monteras på väggen eller i taket – eller på golv- och hyllstativ.

Enligt Lars Fredsgaard, B&Os Category Director för högtalare, är BeoLab 14 2.1 designad till att tillmötesgå önskan om hi-fi-ljud utan stora högtalarlådor som kan stöta inredningen.

“Bang & Olufsens ljudfilosofi är att återge ljudet som artisten själv skulle önska att det återgavs”, förklarar Lars Fredsgaard oc fortsätter:

“Vårt samarbete med några av världens ledande biltillverkare har gett våra akustikingenjörer stor kunskap om hur man återger ljud helt autentiskt i mycket små förpackningar. Det är detta högtalarsystem ett perfekt exempel på. Trots att det är snyggt och kompakt är ljudet helt i klass med tre gånger så stora högtalare”.

Det går också att lägga till satellithögtalare till systemet och förvandla det till ett 5.1 surround sound-system.

www.bang-olufsen.com

Alltid uppdaterad!

Fri tillgång till Ljud & Bild i en månad

0:-