Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Bättre Sonos-app på gång

Sonos uppdaterar gränssnittet med en ny sökfunktion, ny surfplatte-app och enklare styrning av musik i olika rum.

Av / 2015-01-27 - 18:20
Bättre Sonos-app på gång

Trådlösa musiksystem är populärare än någonsin och marknadsledande Sonos har börjat märka av konkurrensen från andra aktörer som Samsung, LG och Denon, som alla har lanserat sina egna multiroom-system. En viktig förklaring till Sonos popularitet är den enkla användningen och stödet för olika musiktjänster.

Bättre menyer
I dag släpper Sonos en uppdatering av sina trådlösa musikenheter, närmare bestämt version 5.3. Det är en ordentlig ”ansiktslyftning” som sägs vara ett svar på önskemål från användare över hela världen. En av prioriteringarna ska ha varit att förbättra Sonos multiroom-funktion. Därför syns numera rums-menyn, som visar vilken musik spelas i olika rum, alltid längst upp till höger i Sonos-appen.

SonosApp_Android_RoomsMenu

Surfplatte-versionen får även en ny menystruktur, där det är enklare att växla mellan musiken som spelas och musiken du letar efter. Sonos hävdar också att de har förbättrat sökfunktionen för både surfplattor och mobiler, så att det är enklare att lyssna på musik och lägga till nya låtar samtidigt. Det ska också vara enklare att hoppa till den delen av låten du vill höra.

SonosApp_iOS_MusicMenu-e1422370298504

Går att ladda ner i dag
Har du en Android-enhet kan du prova den nya appen redan i dag, genom att ladda ner beta-versionen av Sonos 5.3. Den fullständiga versionen, inklusive den för iOS-enheter, släpps någon gång under de kommande månaderna.

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun anställdes som journalist på Ljud & Bild 2004 och har spelat en aktiv roll i utvecklingen av L&B som tidning och webbplats. Audun är extremt kvalitetsmedveten och känd för sina kräsna öron och skarpa ögon. Som redaktionschef håller han ett öga på allt som journalisterna skriver. Han ansvarar också för Ljud & Bilds TV-tester.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Designa din drömmobil

Blir det Google-AI i iPhone?

Lättare byta från iPhone till Android

Se den stora bilden med din Google Pixel

Samsung redo med nya prisvärda mobiler

Proffsig lagring för mobilvideo

Polestarmobilen på gång

Budgetmobil från Nothing

Apple tillåter webappar trots allt

Nya funktioner för Pixel-enheter

Sagan om ringen?

OnePlus Watch 2 presenterad i Barcelona

0
Rulla till toppen