annons
annons

Bättre ljud i Philips lurar

Philips har uppdaterat och utökat sina hörlurar med bättre ljud och snyggare design.

Toppmodellen Fidelio X1 ersätts av en nästan identisk modell som heter X2 (bilden överst). Den kostar strax under 3 000 kronor och kommer till butikerna under september. X2 har nya element med bättre ljud och designen är finputsad med bland annan en ny huvudbygel och en 3,5-mm minijack-kontakt i stället för den 6,3-mm jack-kontakt som föregångaren X1 hade.

M1MKII

 

Kompakta Fidelio M1 är också förbättrad och heter nu M1 MkII. Den har ett nytt 40-mm element som sitter i en basreflexkammare för att utöka räckvidden i basregistret. M1-modellen finns i svart och vitt och har fjärrkontroll och mikrofon på sladden till mobilen.

M2 BT

 

Philips trådlösa hörlur är förbättrad med liknande element som M1 MkII, men har smidig NFC-parkoppling mellan mobil och hörlur. Som stöder Bluetooth med aptX för bättre ljud när man strömmar musik.

A1

DJ-serien med slutna lurar som Philips utvecklat i samarbete med DJ:n Armin van Buren, har fått två billigare modeller, A3-PRO och A1-PRO.

De mindre och lättare A1 har ett lite mindre 40-mm membran och tål hela 2500 mW effekt. Det lär få öronsnibbarna att fladdra.

A3-PRO lägger sig i mitten med 50-mm membran och 3000 mW effekt. Lite mindre än de 3500 mW som A5-PRO tål.

Armin VB

 

Alltid uppdaterad!

Fri tillgång till Ljud & Bild i en månad

0:-