Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Månadens appar

Här är månadens appar!

Av / 2014-12-11 - 06:00
Månadens appar

Audyssey
Audyssey Music Player
Vissa hörlurstillverkare har egna appar där man skruvat på ljudet så att det passar deras modeller. För övriga är Audyssey en livräddare. De har testat och mätt 320 olika hörlurar och bluetooth-högtalare och byggt profiler för dem. Det är bara att välja din modell, provlyssna anpassningen, och om du tyckte ljudet blev bättre betala 15 kronor för det. Deras musikspelare har dessutom en 32-bitars ljudprocessor för ännu bättre ljudkvalitet. (JE)
Apple – gratis

reddit ama app
Reddit AMA
Skulle du vilja träffa din favoritkändis och fråga något du alltid undrat om? Eller få chansen att fråga en expert inom ett väldigt specifikt område något du aldrig riktigt har lyckats förstå? Då är frågestunderna på webbforumet Reddit en guldgruva. Varje dag är det frågestunder med alla möjliga människor. Med Reddits app kan du söka på ämnesområden och hålla reda på vem som är där (och när), eller läsa i arkivet i efterhand. Ändlös kunskap och underhållning.(JE)
Apple, Android – gratis

Afterlight
Afterlight
Även om det finns bra redigeringsmöjligheter i både iOS 8 och Android så är det käckt att kunna lägga till andra effekter än standardeffekterna ibland. I Afterlight kan du leka med filter och skapa kreativa effekter som gör dina bilder mer iögonfallande. Det fina med Afterlight är att du har många fler filter, texturer och ramar att välja mellan om du installerar Instant Film Pack och Wallpaper Pack. De kostar 7 kronor styck, så du får en omfattande redigerings-app för 21 kronor. Inte konstigt att den ligger på Topp 10-listan i App Store. (LS)
Apple, Android – 7 kr

FIFA15
FIFA 15
Om mobilen är den perfekta fickspelaren är surfplattan den perfekta bärbara spelmaskinen. Att spela spel på surfplattan måste upplevas! Vad sägs om världens största idrott, fotboll? FIFA 15 finns redan till spelkonsoler men nu går det att spela på surfplatta och smartmobiler också. Spelet är gratis till att börja med, fast du får räkna med att göra köp inuti appen för att komma vidare. Det kan räcka med 500 poäng för 35 kronor, då kommer du igång fint med dit lag och kan sätta Messi och Suarez på topp. Roligare än så här kan inte en fotbollsfantast ha på en skärm. (LS)
Apple, Android – gratis

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist och nyhetsredaktör. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen