Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Enkla presentationer med Sway

Microsofts presentationsprogram funkar på webb och i mobila enheter

Av / 2015-08-08 - 14:58
Enkla presentationer med Sway

Tanken med Sway är att det ska gå snabbare och vara enklare än att använda Powerpoint. Och att presentationerna ska vara lättare att dela och se på alla möjliga enheter.

Man kan helt enkelt skriva sin presentation i Word och bara släppa den i Sway så skapas automatiskt en layout. Och inifrån Sway kan man enkelt leta rätt på länkar, bilder och video utan att behöva lämna appen. Presentationen anpassas automatiskt för att se bra ut på datorer, surfplattor och mobiler.

ms-sway

Det finns tillgängligt i en webb-version samt som en app för Windows 10, Apple iOS och Android.

En förhandsversion blev tillgänglig för 10 månader sedan som en del av Officepaketet. Men nu finns alltså den färdiga versionen som är gratis för alla med ett Microsoft-konto. Det finns på svenska och 30 andra språk.

www.sway.com

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist och nyhetsredaktör. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

0
Rulla till toppen